KOBODAS INDUSTRY s.r.o.

Nádražní 272, Koryčany

Mob: +420 724 828 352

EUR světlá A

Jedná se o „EUR“ palety, které jsou prakticky nové. Použitá světlá paleta je čistá, bez vlhkosti. Všechny špalky jsou ostrouhané, nevyštípané a svlaky nejsou poškozené. Rohy palety jsou stejně jako u nové europalety ztupené ořezem. Palety tohoto typu jsou světlé a jsou na špalcích delší strany opatřeny stejnými registračními znaky jako palety nové – znak garanta a poskytovatele licence, číslo uživatele licence (výrobce) a znak EUR v oválném rámečku. Pokud je tato paleta opravená, mohou se čísla výrobce na opačných stranách palety lišit. Rozměry této palety jsou 1200 × 800 × 144 mm.

EUR tmavá B

Jedná se o „EUR“ palety, které mají horší kvalitu nebo jsou opravené. Paleta má tmavší – většinou šedou nebo tmavě hnědou – barvu. Některé špalky ale mohou být zcela světlé, stejně jako desky palety. Rozměry této palety jsou 1200 × 800 × 144 mm.

Paleta STANDARD

Tyto palety mají světlý odstín a jsou opatřeny stejnými registračními znaky jako palety nové. Rozměry této palety jsou 1200 × 800 × 144 mm

Kontaktní formulář: