• Prodejna stavebnin společnosti KOBODAS INDUSTRY s.r.o. navázala na úspěšnou tradici prodejny stavebního materiálu na zavedené adrese Nádražní 272 v Koryčanech
  • Prodej stavebních materiálů je nabízen ve vlastním areálu o ploše 3,5 ha. Původní prostor malé prodejny byl upraven na kancelář stavebního poradenství a projekce. Vlastní prodej byl přesunut do vedlejších prostor, které byly přetvořeny na moderní prodejnu. Toto spojení účelu klasické prodejny a předváděcích prostor (showroom) umožnilo podstatně rozšířit prodej o nářadí, spojovací materiály a stavební chemii.
  • Svým klientům nabízíme kompletní sortiment stavebního materiálu a výrobků dostupných na trhu v České republice:
  • veškeré zdící materiály včetně systémových prvků
  • stropní prefabrikáty, komínové systémy,
  • suché omítkové směsi, malty a cementy, tmely,
  • tepelné izolace – polystyreny, vata, perlity, heraklitové desky,
  • střešní krytiny pálené, betonové, plastové, plechové – včetně systémových doplňků
  • izolace proti vodě – lepenky a modifikované pásy, pojistné folie a nopové folie,
  • sádrokarton včetně všech systémových prvků (desky, profily, tmely, bandáž, spojovací šrouby a vruty),
  • OSB desky, střešní latě, desky, fošny a hranoly,
  • žebírková betonářská ocel, sítě do betonu, válcované profily tvaru I, U, L, plochá pásová ocel, trubky a jackely,
  • kanalizační potrubí s příslušenstvím, lapače střešních splavenin (gajgry), liniové žlaby, drenážní potrubí,
  • střešní okna a stahovací schody, stavební pouzdra, garážová vrata, zárubně a dveře
  • okna a dveře z materiálu plast, dřevo, hliník od smluvních partnerů
  • nářadí, šrouby, vruty, hřebíky, závitové tyče, matice, podložky, hmoždinky, chemické kotvy,
  • tmely, akryly, silikony, penetrace, tekuté hydroizolace a ostatní stavební chemie,
  • betonové prvky - dlažby, obrubníky, palisády, bednící a plotové tvárnice včetně doplňků,
  • zatravňovací tvárnice betonové a plastové, plotové dílce a prvky apod.,
  • písky, štěrky, drtě, kámen,
  • Materiál je připraven k odběru v navazujících skladových prostorách a na zpevněných plochách. Výrobky a materiál, který není momentálně skladem, zajistíme v nejkratší možné době.
  • Rádi Vám zdarma odborně poradíme s řešením požadavků v naší poradenské kanceláři a to včetně vypracování cenové nabídky na dodávku materiálu.
  • Zakoupený materiál Vám dopravíme vlastní dopravou, v případě, většího objemu zboží zajišťujeme dodání smluvní dopravou. Zboží je dodáno stavebníkům ve sjednaných termínech.