O nás

• Společnost KOBODAS INDUSTRY s.r.o. má dle zápisu v uvedeném obchodním rejstříku oprávnění k těmto činnostem:
  • výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
  • zámečnictví, nástrojářství
  • výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení
  • projektová činnost ve výstavbě
  • činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 a 3 živnostenského zákona jsou postupně rozšiřovány v souladu s podnikatelskými záměry majitelů společnosti. Hlavními podnikatelskými aktivitami společnosti v současné době jsou obchodní činnost, pronájem a správa nemovitostí.

Společnost pronajímá objekty a pozemky v Koryčanech a Lískovci dlouhodobým smluvním partnerům a také pro krátkodobé potřeby dalším třetím subjektům.

Ve vlastním areálu (společném pro firmy ARIELFIN a.s., FROTT s.r.o. a KOBODAS INDUSTRY s.r.o.) v ulici Nádražní v Koryčanech mezi hřbitovem a návrším s kaplí sv. Floriána naše společnost provozuje na zavedené adrese prodejnu stavebního materiálu a půjčovnu stavebních strojů a drobného stavebního nářadí.

Sídlo společnosti

• KOBODAS INDUSTRY s.r.o.
  • Nádražní 272
  • 768 05 Koryčany
  • Česká republika
  • IČO: 29352347
  • DIČ: CZ29352347

Datum zápisu společnosti do obchodního rejstříku: 16. dubna 2012. Spisová značka: oddíl C, vložka 74431 vedená v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně

Administrativní budova

• KOBODAS INDUSTRY s.r.o.
  • Lískovec 70
  • 768 05 Koryčany